Gáspár Evelin elárulta, hogy kik fogtak össze a családja ellen

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram -
ellenség Gáspár Zsolt Gáspár Evelin konyha Gáspár Bea rosszakarók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea legutóbbi konyhai élő bejelentkezéséből nem csak csodálatos receptek derültek ki, hanem az is, hogy kik okozzák a legtöbb bosszúságot a családnak.

Bea és lánya Evelin imádnak együtt tevékenykedni a konyhában. Ilyenkor természetesen nem csak a hozzávalók arányait, de az élet nagy dolgait is megbeszélik. Legutóbb isler készítés közben felmerült azokak az embereknek is a neve, akik Evi szerint összefogtak ellenük - írta a Ripost.

Gáspár Evelin Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

„Sokan próbáltak mostanában rossz színben feltüntetni, de hát nem jött össze. Persze még próbálkoznak is, hiszen érdekes módon a két szemét egymásra talált. Az a két nagy ellenség, akik most próbáltak a hátunkon felkapaszkodni, eddig utálták egymást, de most a legjobb cimborák. Az exem és a nagybátyám, most megpróbálnak összefogni a családom ellen. Többen is látták őket együtt a városban. Szégyen és gyalázat!"

- mondta Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.