Gwyneth Paltrow-t alaposan kifigurázta a lánya vaginás gyertyái miatt

videó Gwyneth Paltrow paródia Apple Martin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő újabban vaginaillatú gyertyájával sokkolja a világot, amit még Gwyneth Paltrow lánya sem hagyott szó nélkül, és kiparodizálta anyukáját a TikTokon.

Gwyneth Paltrow mostanában vaginaillatú gyertyák és egyéb furcsa termékek forgalmazásával foglalatoskodik, ami sokakat meglep. Talán még saját lányát is. A 16 éves Apple Martinnak úgy látszik, megvan a véleménye édesanyja hóbortjairól, mert egy TikTok-videóban figurázta ki a színésznő napi rutinját és a termékeit is.

„Reggelire nem eszik semmit sem, maximum egy datolyát és mandulavajat, ezért is issza a port, ami valami tisztítókúra lehet. Biztosan ezt itta, mielőtt engem megszült... Már reggel 8 óra van, épp a bőrápolási rutinját csinálja, amit 7-kor kezdett. Ezután elmegy dolgozni, és még több vaginatojást csinál, meg persze vaginás gyertyát, vaginás parfümöt, minden vaginás lesz!" – mondta a kamaszlány a videóban.

Úgy tűnik, édesanyja nem haragudott meg lányára, ugyanis a videót kitették cége, a Goop hivatalos oldalára is. Tehát Apple inkább reklámot csinált vele neki. A fiatal lány ezután posztolt egy komolyabb videót is, amelyben Gwyneth egyik arctermékét használja – írta a Daily Mail.

Majd a színésznő egy anya-lánya fotót tett ki Instagram-oldalára, így tehát egyértelmű, hogy szó sincs arról, hogy neheztelne rá emiatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.