Kisbaba volt, amikor a reptéren hagyták a szülei, 40 után találta meg az édesanyját

Forrás: AFP/Rodrigo Buendia -
örökbefogadás csecsemő szülők reptér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csecsemőkorában a nevadai Reno-Tahoe Nemzetközi Reptéren hagyták egy pult mögött hagyták a szülei azt a 40 éves nőt, aki nemrég találta rá vér szerinti édesanyjára. 

Elizabeth Mutot, aki 24 évesen az első fekete Miss Nevada lett, szerencsére hamar örökbefogadta Tom és Katherine Muto, akik nagyszerű hátteret és szeretetteljes otthont biztosítottak neki, az University of Nevada-n megszerezte a diplomáját.

Elizabeth mostanra már háromgyermekes édesanya, akinek a karantén alatt döbbent rá, hogy mennyire meg szeretné ismerni a vér szerinti szüleit. Hosszas kutakodás után egy adatbázisban elsőként a másodunokatestvérét találta meg, aki öt nő nevét adta meg Elizabethnek, akik mind a nagynénje vagy az anyja lehettek volna.

A nő mindannyiuknak az alábbi levelet küldte el:

"Remélem, ezek a sorok egészségben találnak. 40 éve várok, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Te vagy az édesanyám vagy a nagynéném?"

Végül sikerült megtalálnia a valódi édesanyját, aki örömmel fogadta lánya megkeresését.

"Kedves volt, elfogadó volt, válaszolt az összes kérdésemre. Azt mondta, nem tudott nekem olyan életet biztosítani, amilyet megérdemeltem volna"

- mondja Elizabeth

Az is kiderült, hogy édesanyja szobatársának egy örökbeadó ügynökséghez kellett volna vinnie, ehelyett hagyta a repülőtéren - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A nagy találkozásról videó is készült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.