Fodor Zsókát sok veszteség érte a Covid miatt: "Sötét év van mögöttünk"

Forrás: Fem3 Café -
gyász veszteség Fodor Zsóka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka Húsvétkor megkapta a második védőoltását is, aminek nagyon örült. A színésznőt eléggé megviselte ez az időszak, sok barátját veszítette el az elmúlt években.

Fodor Zsóka kedd délelőtt megkapta a második adag kínai vakcinát is, jól van, szerencsére minden rendben ment. A színésznőt eléggé megviselte az elmúlt időszak, sok jó barátját veszítette el: Koós János, Aradszky László éppúgy hiányzik neki, mint a Covid-19-ben elhunyt Böröndi Tamás vagy a járvány alatt távozó Benkő László. Az Omega legendás billentyűse különösen közel állt hozzá, nagyon közel álltak egymáshoz - adta hírül a Bors.

Benkő László ültetett egy fát a Horváth Kertben, ennek a fának minden reggel köszön a színésznő, ha Budapesten jár. Fodor Zsóka szerint már soha nem lesz olyan az életünk, mint előtte volt, de reménykedik benne, hogy hamarosan jobbra fordul mindenki sorsa.

Fodor Zsóka Forrás: Fem3 Café

A 78 éves színésznő már alig várja, hogy újra dolgozhasson és találkozhasson a közönséggel. Megvárja, hogy kialakuljon nála a védettség és utána kezdődhetnek a próbák Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.