Házasságairól vallott Gregor Bernadett: "Négyszer nagyon komolyan gondoltam, hogy egy életre szól"

Forrás: Facebook/Tv2 -
házasság Gregor Bernadett válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett többször mondta már ki a boldogító igent, de egyik házassága sem tartott holtodiglan, pedig komolyan gondolta, hogy egy életre szólnak majd a kapcsolatai.

"Feleannyi férjem volt, mint Liz Taylornak, csak mondom" - mondta Gregor Bernadett Szabó Győzőnek, miután a színész a házasságairól kérdezte őt.

Négyszer nagyon komolyan gondoltam, hogy egy életre szól.

Gregor Bernadett Forrás: Facebook/Tv2

"A szerelem az egy módosult tudatállapot. Akkor az ember tényleg nem reálisan lát dolgokat, nem úgy gondolkodik. Mondhatjuk úgy, hogy a fiatalos hév miatt elkapkodtam bizonyos dolgokat az életemben" - mondta. Ugyan a szerelmi életének jelenlegi helyzetéről nem kívánt nyilatkozni, azt elárulta, jól érzi magát.

"Nem unatkozom, mert egy nyolcadikos kamasz anyukája vagyok, és számos állatkával, például kutyával élek együtt. Iszonyat sokat megyek velük kirándulni. (...) Jól érzem magam a bőrömben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.