Exatlon: Dóri úgy érzi, nem engedheti meg magának a kisebb hibákat sem

Forrás: Buzás Dorottya/Instagram -
Exatlon Hungary Buzás Dorottya maximalizmus Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dóri kiemelkedik a Kihívók csapatából, sokszor ő fut az erősebb játékosok ellen és ezáltal nagyobb nyomás is nehezedik rá.

A csütörtöki végjátékban 10:9-re nyertek a Kihívók, Dóri két futamot is hozott a háromból, mégis elégedetlen volt magával. Bár jól teljesített, maximalista, így csalódott volt, mivel sokszor apróságokon csúsznak el nála a dolgok és úgy érzi, ezeket a kis hibákat nem engedheti meg magának.

Buzás Dorottya, Exatlon Forrás: Buzás Dorottya/Instagram

Dóri már az első naptól fogva versenyzik és bár maximalizmusra törekszik, ő sem tud mindig 100%-ot nyújtani. Persze örül, hogy leginkább az erős játékosok ellen versenyzik, hisz ezáltal ő is fejlődik, viszont néha ő szívesen fut gyengébb játékos ellen is. Ennek ellenére örül, hogy a többiek bíznak benne és számítanak rá, amikor téthelyzetben kell futni.

Dóri már régóta a játékban van és bár maximalizmusra törekszik, ő sem tud mindig 100%-ot nyújtani. Persze örül, hogy leginkább az erős játékosok ellen versenyzik, hisz ezáltal ő is fejlődik, viszont néha ő szívesen futni gyengébb játékos ellen is. Ennek ellenére örül, hogy kiemelkedik a csapatból, a többiek bíznak benne és számítanak rá.

- mondta a sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.