Három éve ért véget Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága. Ám a mai napig jó barátok, és sokat beszélnek egymással. A férfi most őszintén mesélt a szakításukról.

Brad Pittel való szakítása után újra rátalált a szerelem Jennifer Anistonra Justin Theroux személyében, akivel össze is házasodtak 2015-ben. Ám rá három évre mégis elváltak útjaik.

Sokat pletykáltak arról, hogy ennek az volt az oka, hogy nagyon különbözőek voltak. Állítólag míg Jennifer Los Angelesben szeretett volna élni, addig a férje New Yorkban.
Ám most Theroux elárulta, ezek a híresztelések nem egészen igazak.

Justin Theroux a Jennifer Anistonnal való szakításukról beszélt.Forrás: AFP/Gabriel Bouys

„Az emberek olyan narratívákat kreálnak, amelyektől jobban érzik magukat. Ezekkel az elméletekkel leegyszerűsítik a dolgokat. Ez az egész teória, hogy 'az egyik a rock and rollt szereti, a másik meg a jazzt', ugyan már! Ez egyáltalán nem így volt" – mondta el az Esquire magazinnak adott interjúban
„Ha tetszik, ha nem, nem volt drámai a szakításunk, és még most is szeretjük egymást. Őszintén mondom, hogy barátok vagyunk. Hatalmas veszteségként élném meg, ha nem tartanánk a kapcsolatot. Szerintem ő is így érez" – tette hozzá Theroux.