Vasvári Vivien ma már szerető párkapcsolatban és kiegyensúlyozottan él, de szeretné, ha az emberekben róla kialakult kép megváltozna, közelítene a valósághoz, ezért önéletrajzi könyvet tervez. 

Vasvári Vivien élete az elmúlt évben teljesen megváltozott és nemcsak a koronavírus-járvány miatt. A magánéletében bekövetkezett változások is alakították, erősebbé és kiegyensúlyozottabbá vált. 

Vasvári VivienForrás: Vasvári Vivien / Instagram

"A párommal nagyon boldogok vagyunk, habár a magánéletembe már nem szeretnék betekintést nyújtani a nyilvánosságnak. Jól érzem magam a bőrömben, rengeteg fájdalmat sikerült feldolgoznom, és ezzel együtt minden más is a helyére került. Boldog, kiegyensúlyozott, szerető párkapcsolatban élek, és a hivatásomban is sikereket érek el. Rengeteg felkérést kapok, és hamarosan kiadom a Hiba című könyvem második kötetét" - mondta Vivi a Metropolnak

Elmondta, nem szeretné a magánéletét már olyan szinten a nyilvánosság elé tárni, ahogy korábban, de van egy-két kérdés, amit szívesen tisztázna. Még most is sokan azt hiszik, hogy engem eltartanak, de ez nem így van. Tizennyolc éves korom óta magam dolgozom meg azért az életszínvonalért, amin élek. Nem vagyok kitartott nő, nincs szükségem arra, hogy egy férfi tartson el! Szeretném a könyvemben tisztázni ezeket a félreértéseket, jóllehet, tudom, hogy így is lesznek olyanok, akik azt hiszik majd, hogy mindezt nem magamnak köszönhetem. Egyelőre még várok ezzel, ugyanis jogilag nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni és megbántani olyanokat, akik már nem részei az életemnek" - mondta.