Önéletrajzi könyvben tálalna ki magánéletéről Vasvári Vivien: ezeket szeretné tisztázni

Forrás: Vasvári Vivien / Instagram -
Vasvári Vivien önéletrajz könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien ma már szerető párkapcsolatban és kiegyensúlyozottan él, de szeretné, ha az emberekben róla kialakult kép megváltozna, közelítene a valósághoz, ezért önéletrajzi könyvet tervez. 

Vasvári Vivien élete az elmúlt évben teljesen megváltozott és nemcsak a koronavírus-járvány miatt. A magánéletében bekövetkezett változások is alakították, erősebbé és kiegyensúlyozottabbá vált.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien / Instagram

"A párommal nagyon boldogok vagyunk, habár a magánéletembe már nem szeretnék betekintést nyújtani a nyilvánosságnak. Jól érzem magam a bőrömben, rengeteg fájdalmat sikerült feldolgoznom, és ezzel együtt minden más is a helyére került. Boldog, kiegyensúlyozott, szerető párkapcsolatban élek, és a hivatásomban is sikereket érek el. Rengeteg felkérést kapok, és hamarosan kiadom a Hiba című könyvem második kötetét" - mondta Vivi a Metropolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.