Tina és Emilio gyakran üti el az időt a telefonbetyárkodással. Több családtagjukat és barátjukat is megtréfálták már egy-egy vicces telefonhívással. Most úgy döntöttek, Kiszel Tünde lesz a következő „áldozat".

Tina és Emilio ismét egy kis telefonbetyárkodással múlatta az időt. A páros sokakat megviccelt már, ezúttal Kiszel Tündén volt a sor.

„Emilioval gyakran ugratjuk az ismerősöket, barátokat telefonon. Emil remekül el tudja változtatni a hangját, általában nem ismerik fel, ráadásul hibátlanul alakít más karaktereket. Így szinte bárkinek el tudja magát adni telefonban. Most a mi drága Tündénket szemeltük ki arra, hogy megtréfáljuk. Egyetlen barátunk sem úszta még meg a mi telefonbetyárkodásunkat. Szeretjük, tiszteljük őket, ahogy Tündét is, de nálunk ez egy tűzkeresztség. Csak azt szoktuk megtréfálni, akit igazán kedvelünk, Tünde pedig köztük van" – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Tina, akinek férje, a kitalált történet szerint azért kereste meg Kiszel Tündét, hogy naptárából a külföldi üzleti partnerek számára is eljuttathasson néhányat.

Tina és Emilio megviccelték Kiszel Tündét.Instagram, Emilio

A naptárdíva boldogan fogadta a megkeresést. Emilio noha többször beleszőtte saját, illetve a SlágerTV műsorvezetőinek nevét, mégsem bukott le.

„Tünde áldott jó lélek, egy percig sem fogott gyanút. Mint mindig, most is készséges és kedves volt. Amikor meghecceltem, azt is említettem neki, hogy Dubaiba is juttatunk a naptárából. Megígérem, hogy ha annyi pénzem lesz, kárpótlásul ezért a tréfáért, egyszer elviszem őt Dubaiba. Bízom benne, hogy a heccelődésünk miatt nem lesz harag, hiszen nagyon kedveljük Tündét" – mondta Emilio.