közös munka zenélés Varga Viktor Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Varga Viktor közös munkába fogott, amely kapcsán az énekes elárulta, miért esett a választása a fiatal énekesnőre.

Az elmúlt időszakban nagyon sok időt tölt együtt Varga Viktor és Tóth Andi, amelynek az az oka, hogy közös projektben vesznek részt. Viktor elmesélte, hogyan zajlik a munka együtt és milyen személyiségnek tartja a fiatal énekesnőt.

"Azt gondolom, Radics Gigi és Tóth Andi a két legjobb, legtehetségesebb énekesnő, így esett a választásom Andira. Először csak nézegettem a közösségi oldalát, tetszett, ahogy énekel, de a személyisége is. Vad, impulzív. A női megfelelőmet látom benne és ez megfogott"

- magyarázta a Borsnak Viktor.

Viktor szerint Andi személyisége nagyon hasonlít az övére, emiatt pedig ugyanazon mennek keresztül.

"Andi pont ugyanúgy, ugyanazon megy keresztül, amin én tíz éve. Sok ember kiakad az olyasfajta szabadságon, amit ő és én - sok más művésszel együtt - megélünk és ezt nehéz kezelni.

Rengeteg munkám van abban, hogy helyén tudjam kezelni a kritikát, a bántásokat, hogy a negatív hatások ellenére a pozitívra tudjak koncentrálni, és leperegjen a rossz" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.