Panyik Anita szerelme felgyógyult a koronavírusból: "Köszönöm, hogy visszaadtátok nekem"

Panyik Anita szerelem egészség koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Panyik Anita több műsorban is szerepelt az elmúlt években, legutóbb a Love Bistro-ban láthattuk akkori párjával, Márkkal. Kapcsolatuk azóta véget ért, a gyönyörű ügyvédnőre viszont azóta újra rátalált a szerelem, raádásul nem is akárki személyében...

Anita az elmúlt hónapokban leginkább kirándulásairól oszjta meg tapasztalatait Instagram-oldalán, magánéletébe nem igazán enged betekintést. A költészet napján követői már láthatták, hogy a gyönyörű közszereplő fülig szerelmes valakibe, ugyanis egy gyönyörű verset posztolt, amihez azt írta:

A minap a gyönyörű közszereplő arról is lerántotta a leplet, kicsoda szíve választottja, és egy közös fotó kíséretében osztotta meg gondolatait.

Köszönöm Istennek és a Szolnoki Covid Intenzív Osztály Hőseinek, hogy visszaadtátok nekem. Az első pillanatban tudtuk, hogy ez valami olyan, amire nincs magyarázat. Köszönöm, hogy ilyen boldoggá teszel minden nap."

Anita és Tamás ugyanabban a valóságshowban szerepeltek, és úgy tűnik, évekkel a reality után egymásra találtak. Tomi egyébként személyi edzőként dolgozik, és ahogy ő fogalmazott pár évvel ezelőtti bemutatkozó kisfilmjében, "igazi vidéki gyerek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.