Az énekesnő sosem szerette kihangsúlyozni az öltözékével a popsiját, ám a sors iróniája, hogy Pásztor Annáról élő adásban leszakadt a szoknya, és egy szál bugyiban kellett táncolnia.

Pásztor Anna mindig hihetetlen extrém szettekben lépett színpadra, szerinte ezzel meg is előzte, hogy bárki belé kössön, mert gyakorlatilag féltek tőle. Előfordult, hogy egy kutyatölcsért vett fel a fejére egy koncerten.

Az énekesnő a Life TV Bréking című műsorában viszont elárulta, a popsiját és a combjait sosem szerette mutogatni. Ám legyőzte ezt a fóbiáját, amikor is a Dancing with the Starsban élő adásban esett le róla a szoknyája, és bugyiban kellett végigtáncolnia a produkciót.

Pásztor Anna mindig is takargatta a fenekét.Forrás: TV2

„A Dancing negyedik adásban szembe jött velem a végzet, rosszul volt összevarrva rajtam a szoknya, mindenki azt hitte, hogy direkt. Volt egy flamenco mozdulatom, és letéptem magamról a szoknyát, és ott maradtam egy lakk sortban, lapos talpú cipőben, neccharisnyában. És kellett hátrafelé mennem, és vett a kamera" – mesélte az énekesnő, aki már nem bánja, hogy így alakult, visszanézve a felvételt megállapította, hogy nincs ezzel akkora baj.

A műsor kedd este 19.00 órakor látható a Life TV-n