Csősz Bogi nem akart lefogyni, inkább a retusálást választotta

Forrás: Csősz Bogi, Instagram -
modell fogyás Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor aktívan foglalkozott a modellkedéssel Csősz Bogi, gyakran mondták neki, hogy fogynia kéne még. Ő azonban képtelen volt erre, nem akarta kínozni magát.

Csősz Bogi karrierje elején nagyon sokszor megkapta a modellszakmában, hogy le kéne fogynia még egy kicsit, hiába volt vékony. Ő azonban képtelen volt sanyargatni a testét, a diétákat nem tudta tartani.

Csősz Bogi nem volt hajlandó sanyargatni a testét. Forrás: Csősz Bogi, Instagram

A Life TV Bréking című műsorában elmondta, előfordult hogy azt mondták neki, hogy két kilót kellene fogynia a hétvégén, hiába fért bele a ruhákba. Ugyanis a csontjainak úgy kell állnia. Bogi azonban azt válaszolta, van Photoshop, csinálják meg a képeket utólag.

Ő már akkoriban tudta, hogy eljön majd az az idő, amikor nem csak csontsovány modellek jutnak munkához, és megváltozik a szépségideál. Szerencsére igaza is lett.

A műsor kedd este 19.00 órakor látható a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.