Hihetetlen, milyen szakmát szántak szülei Feke Pálnak

munka szakma Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feke Pál édesanyja tanító, édesapja pedig mérnök, így azt szerették volna ha fiúknak is „kézzel fogható" szakmája lesz. A sztár éppen ezért elektronikai műszerésznek tanult.

Nem pont színészként képzelték el szülei Feke Pált. Tanító édesanyja és mérnök édesapja elektronikai műszerésznek szánták fiúkat. Az élet azonban másképp hozta.

„Soha nem fogom elfelejteni azt, amit ennek a darabnak köszönhetek. Ezt tett ismertté, ez által ismert meg a közönség, szinte mindent ennek a rockoperának köszönhetek" – idézte fel a múltat a színész.

Feke Pál elektronikai műszerésznek készült. Fotó: Bielik István - Origo

Sajnos Feke Pál a járvány miatt már jó ideje nem állhatott színpadra, de nagyon készül a visszatérésre, reméli a közönség is várja már a színházi előadásokat .

„Olvastam és láttam olyan megnyilvánulásokat, ahol az előadóknak azt tanácsolják, menjenek el kétkezi munkát végezni, amíg a járvány miatt bizonytalan a 'visszatérés'. Szerencsére nekem nem címeztek ilyen üzenetet, de ezúton is szeretném megvédeni a közönséget. Biztos vagyok benne, hogy a 98.99% nem így gondolkodik. Azok, akik korábban örömmel jártak az előadásokra biztos, hogy nem ezt kívánják, hanem azt, hogy minden visszaállhasson a régi kerékvágásba. Szeretettel gondolok a közönségre és hiszem, hogy – leszámítva ezt a néhány negatív felhangot – ők is az előadókra, akik alig várják, hogy ismét szórakoztathassanak. Hiszen erre tették fel az életüket" – mondta Feke Pál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.