Döbbenet: megpróbált kikelteni egy bolti tojást, ez lett az eredménye

kísérlet tojás kacsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit férfi úgy döntött, hogy otthon megpróbál kikelteni egy boltban vásárolt, fogyasztásra szánt kacsatojást. A TikTokon megmutatta mi lett az eredménye.

A walesi Cameron Williams a TikTokon látott egy videót, amelyben egy bolti tojásból kelt ki egy kiskacsa. Az egykori állatorvos-gyakornokot ez annyira lenyűgözte, hogy ő is ki akarta próbálni. Rendelt egy inkubátort az internetről, majd vásárolt egy doboz kacsatojást a szupermarketben, majd betette azokat a gépbe.

@cameronwilliamsuk

It hatched! ##fyp##hatchingeggs##hatchingduckeggs##duck##ducklings##hatchingsupermarketeggs##hatch##viral##miracle##ducky

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

A 24 éves férfi nem hitte, hogy sikerül a kísérlet, de legnagyobb döbbenetére 28 nap múlva megmozdult az egyik tojás, 48 óra múlva pedig egy kiskacsa bújt ki belőle – írta a Mirror.
Mivel nem tudja, hogy milyen nemű a kis madár felváltva hívja Walternek és Rose-nak, mert a Waitrose szupermarketben vásárolta a tojást.

@cameronwilliamsuk

Reply to @sunshinelady020 Time for another question! #fyp#duckling#ducklingsoftiktok#duck#hatch#hatching#cute#viral#ducks

♬ original sound - Cameron Williams

Cameron az egész folyamatot megmutatta a TikTokon, azt mondja a kikelés nagyon idegőrlő volt számára, mert ilyenkor nem szabad segíteni az állatnak. Ám bevallotta, egy kicsit azért belenyúlt a folyamatba. Azóta a kacsa mindennapjairól is rendszeresen oszt meg tartalmakat a boldog gazdi, aki láthatóan nagyon jól kijön a madárral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.