"Harry herceg már megbánta és szégyelli az Oprah-interjút" - állítja a királyi szakértő

Forrás: AFP/Saeed Khan -
megbánás Oprah interjú királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg most már valószínűleg sajnálja és szégyenkezik az Oprah-interjú miatt, mert "forrófejű és az érzelmei alapján cselekszik" - állítja királyi szakértő.

Harry herceget bántotta és dühös volt amiatt, ahogy a királyi család feleségét kezelte és az Oprah Winfrey interjúval akart visszavágni - de most már megbánta és szégyelli az egészet - állította egy királyi szakértő. Duncan Larcombe szerint Harry mindig is forrófejű volt, aki az érzelmei alapján cselekedett - írja a Daily Mail.

- nyilatkozta a királyi szakértő.

Harry felesége oldalán kezdett új életet az Egyesült Államokban Forrás: AFP/Saeed Khan

Duncan azt is elmondta, hogy úgy hallotta, hogy Harry-nek vegyes érzelmei voltak azzal kapcsolatban, hogy újra találkozott családjával Fülöp herceg temetésén. Ez emlékeztette őt mindarra, amit az elmúlt években feláldozott és elkezdett neki hiányozni a régi élete. A királyi szakértő attól tart, hogy Harry nehezen találja meg majd a helyét e két világ között, miközben felesége élvezi új los angeles-i életüket.

- mondta Duncan, aki szerint az is elképzelhető, hogy második gyermeke születésére hivatkozva Harry nem fog megjelenni édesanya emlékére rendezett ünnepségen, csak hogy ne kelljen újra találkoznia családjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.