Harry herceg most már valószínűleg sajnálja és szégyenkezik az Oprah-interjú miatt, mert "forrófejű és az érzelmei alapján cselekszik" - állítja királyi szakértő.

Harry herceget bántotta és dühös volt amiatt, ahogy a királyi család feleségét kezelte és az Oprah Winfrey interjúval akart visszavágni - de most már megbánta és szégyelli az egészet - állította egy királyi szakértő. Duncan Larcombe szerint Harry mindig is forrófejű volt, aki az érzelmei alapján cselekedett - írja a Daily Mail.

Harry-t nyilvánvalóan bántotta és dühös volt amiatt, amit Meghan tapasztalt a királyi családdal kapcsolatban - és az interjút használta fel, hogy bosszút álljon. De miután hazatért, semmi kétségem afelől, hogy szégyellte magát és kínosan érezte magát emiatt. Most szembesült a következményekkel. Azt hiszem, meg fogja bánni ezt az interjút - és talán a döntését, hogy elhagyta a királyi családot

- nyilatkozta a királyi szakértő.

Harry felesége oldalán kezdett új életet az Egyesült ÁllamokbanForrás: AFP/Saeed Khan

Duncan azt is elmondta, hogy úgy hallotta, hogy Harry-nek vegyes érzelmei voltak azzal kapcsolatban, hogy újra találkozott családjával Fülöp herceg temetésén. Ez emlékeztette őt mindarra, amit az elmúlt években feláldozott és elkezdett neki hiányozni a régi élete. A királyi szakértő attól tart, hogy Harry nehezen találja meg majd a helyét e két világ között, miközben felesége élvezi új los angeles-i életüket.

Nehéz fába vágta a fejszéjét. Nehéz idők várhatnak rá"

- mondta Duncan, aki szerint az is elképzelhető, hogy második gyermeke születésére hivatkozva Harry nem fog megjelenni édesanya emlékére rendezett ünnepségen, csak hogy ne kelljen újra találkoznia családjával