Harry már most bánja a botrányos Oprah-interjút?

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
megbánás interjú Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A herceg egyik közeli ismerőse arról beszélt, hogy Harry már most megbánhatta a botrányos Oprah-interjút, ami miatt a jövőben sok konfliktus lesz közte és Meghan között.

Az mindenki számára egyértelmű, hogy Harry és Meghan Oprah-interjúját a bosszú vezérelte.Utólag kiderült egy csomó állításukról, hogy a valóságban nem pont úgy történtek, ahogy azt Harryék előadták. Duncan Larcombe - aki Sussex hercegének közeli ismerőse - úgy véli, hogy a herceg már most bánja a botrányba fulladt interjút, részben a következményei, részben pedig a rossz időzítés miatt, ugyanis az interjú után nem sokkal nagyapja, Fülöp herceg elhunyt.

Duncan arról is nyilatkozott, hogy Harry mindig is forrófejű ember volt, aki indulatból cselekedett, vagy beszélt, amit általában gyorsan meg is bánt, és szerinte ez történhetett az Oprah-interjú közben is. A közeli ismerős azt sem tartja kizártnak, hogy előbb-utóbb a királyi udvarban betöltött pozíciója eldobása miatt is bánkódni fog-írja a Closer online.

Harry herceg és Meghan Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.