Sokkolta Harry herceget a családja viselkedése: lehet, hogy kihagyja a legközelebbi találkozót

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
temetés család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg a hírhedt interjúja után először Fülöp herceg temetésén találkozott a családjával, akik állítólag olyan ridegek voltak vele, hogy fontolgatja, a legközelebbi találkozót kihagyja.

Harry herceg és Meghan Markle a királyi családból való kilépésük után Oprah-nak tálaltak ki az őket ért sérelmekről. Elhangzott, hogy a családban valaki aggódott a születendő gyermekük bőrszíne miatt, de az is, hogy Meghan Markle öngyilkosságra készült. Az interjú nagy botrányt kavart, ezek után nem volt könnyű az első találkozás, amire Fülöp herceg temetésén került sor.

Harry herceg és Vilmos herceg Forrás: AFP/Gareth Fuller

A Daily Mail szerint Harry herceget sokkolta a családja viselkedése, mivel nagyon ridegek voltak vele. A szakértő szerint az is lehet, hogy a második gyermeke születésére hivatkozva kihagyja majd a legközelebbi találkozást, ami júliusban történne meg, a Diana hercegnéről készült szobor avatásakor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.