Curtist a mai napig felpofozza édesanyja, ha ellentmond neki

Forrás: LifeTV -
család anya Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis és édesanyja sokáig ketten éltek együtt, ő volt a legkisebb gyerek. Kiderült, anyukája a mai napig lekever neki egy pofont, ha szükségét érzi.

Édesapja halála után Curtis egyedül maradt édesanyjával, mert a testvérei jóval idősebbek nála, és addigra már kirepültek. A rapper 27 éves koráig élt vele, anyukája nagyon ragaszkodott hozzá. Kiderült, minden nap felhívja őt, és a sztár bevallása szerint bele is szól mindenbe.

Curtist felpofozza az édesanyja, ha ellentmond neki. LifeTV

„Minden nap hív, és sajnos mindenbe bele is szól. A legnagyobb, hogy nem lehet ellentmondani, mert meg is ver" – vallotta be Curtis a Life TV Bréking című műsorában.

Elárulta, bizony ha anyukájának nem tetszik valami elcsattan egy pofon. Persze Curtis igyekszik erre nem okot adni, de az asszony nem nézi jó szemmel, ha a fia szórakozni megy az éjszakába.

A műsor csütörtök este 19.00 órakor látható a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.