Fördős Zé vallomása: „Sári nem kényszerít arra, hogy romantikus legyek!"

Forrás: RTL -
Fördős Zé párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fördős Zé már hosszú ideje él szerelemben a nála jóval fiatalabb Sárival. Azt azonban nem tagadja, hogy nem egy túlzottan romantikus típus. De vajon a lánynak nem hiányzik a romantika? A holnap megjelenő HOT! magazinban erről is mesél Zé!

„Fiatal lányként lehet, hogy ennél több romantikus pillanatot is elviselne, de van annyira okos, hogy tudja: az nem jó, ha eljátszatják a férfival a hősszerelmest. Nem kényszerít arra, hogy romantikus legyek. Nem érezném jól magam egy olyan kapcsolatban, ahol azért kéne megcsinálnom valamit, hogy megfeleljek a másiknak. Szerintem zsákutca, ha csak megfelelés miatt megyek el például egy családi ebédre, de nincs hozzá kedvem" – magyarázta, hozzátéve, hogy az elején furcsa volt a kedvese szüleinek, hogy nem vesznek részt a közös családi ebédeken, mert hétvégente inkább együtt túráznak.

Fördős Zé Forrás: RTL

De jó fejek voltak, és elfogadták. Mindenki tudja, hogy őszintébben leszek ott legközelebb egy olyan eseményen, amire nem kényszerítenek. Őszintén élem az életemet; az élettapasztalatom meggyőzött, hogy van helye az öntörvényűségemnek."

Zé Han Solo bőrébe bújva adott mélyinterjút a friss HOT!-nak, amiben élete szinte minden sarokpontjába betekintést enged, közte abba is, hogy mikor dönti el végre, hogy megházasodjon!

A magazint megtaláljátok digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.