Görög Zita énekesnőként mutatta meg magát: első dala az anyaságról szól - Videó

Görög Zita Zola debütálás éneklés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita sosem beszélt arról, hogy a modellkedés helyett sokkal inkább az éneklés foglalkoztatja, most azonban meghúzta a váratlant, és saját dallal jelentkezett be Instagram-oldalán.

Görög Zita szerette volna kiírni magából az elmúlt egy év gondolatait, ezért úgy döntött, dalban mondja el, mik játszódtak le benne.

"Nem vagyok képzett énekes. Fiatalon szerettem volna ezzel foglalkozni, de ez a hajó már elúszott. A gyerekeimnek sokat énekeltem, én találtam ki saját kis altató- és ébresztő dalokat, amelyekből rengeteg született az évek alatt, de eddig nem kezdtem velük semmit" - nyilatkozta Görög Zita a Blikknek.

"Szerettem volna üzenni azoknak, akik egy éve otthon vannak a gyerekeikkel, és erőn felül teljesítenek, hogy nincsenek egyedül.

A karantén időszaka felért egy családterápiával, sokszor kilátástalan volt, küzdelmes, de sokszor vicces is. A szám üzenete, hogy egy anyuka mindent megpróbál, hogy rendben menjenek a dolgok. Bár ez sokszor rengeteg lemondással jár, a humorérzékünket sosem szabad elhagyni! Vállaltam is rizikót, mit szólnak majd hozzá. A nagy gyerekeim, Milus és Lotti már mondták nagy röhögések közepette: remélik, senki nem nézi meg a videót, és emiatt nem szekálják őket. Most abban a korban vannak, bármit csinálok, az ciki, de ez így van rendjén. Lotti amúgy szereti és énekli is a dalt itthon, nagyon cuki"

- mondja Görög Zita, akinek első slágere tökéletesítésében Zola segített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.