Exatlon Hungary Gelencsér Tímea párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi egy gyönyörű nő, aki sokat letett már az asztalra, mégis szingliként éli mindennapjait. Elmondása szerint nincsenek  nagy elvárásai, a sok utazás azonban nem kedvez a párkapcsolatnak.

Gelencsér Timi sikert sikerre halmoz, gyönyörű és fiatal, ezért sokan nem értik, hogy lehet, hogy nem találta még meg a párját. Persze nyilván nem könnyíti meg a helyzetet, hogy az Exatlon miatt a csinos riporter harmadik éve fél évet Magyarországon, fél évet Dominikán tölt. És hogy milyen számára az ideális férfi?

- árulta el Timi a Bors-nak.

Gelencsér Timi TV2

Sokan abban is bíznak, hogy Timi összejön majd táncpartnerével, Bercivel, akivel a Dancing with the Stars című műsorban szoros barátságot kötöttek egymással. Timi elárulta, hogy a mai napig tartják a kapcsolatot, sokat beszélnek arról, kivel mi történik. Berci legutóbb azt nyilatkozta, hogy várja haza Timit, sőt, még az is felmerült, hogy kiutazik hozzá, de a jelenlegi helyzetben ezt nehéz megoldani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.