Gelencsér Timi egy gyönyörű nő, aki sokat letett már az asztalra, mégis szingliként éli mindennapjait. Elmondása szerint nincsenek  nagy elvárásai, a sok utazás azonban nem kedvez a párkapcsolatnak.

Gelencsér Timi sikert sikerre halmoz, gyönyörű és fiatal, ezért sokan nem értik, hogy lehet, hogy nem találta még meg a párját. Persze nyilván nem könnyíti meg a helyzetet, hogy az Exatlon miatt a csinos riporter harmadik éve fél évet Magyarországon, fél évet Dominikán tölt. És hogy milyen számára az ideális férfi?

Az fontos, hogy figyelmes, illedelmes, jó humorú legyen, tudjak vele bármiről beszélgetni. Külső szempontjából szeretem, ha egy férfi magasabb nálam, de ha megvan az összhang kettőnk között, mindegy, hogy szőke vagy barna"

- árulta el Timi a Bors-nak.

Gelencsér TimiTV2

Sokan abban is bíznak, hogy Timi összejön majd táncpartnerével, Bercivel, akivel a Dancing with the Stars című műsorban szoros barátságot kötöttek egymással. Timi elárulta, hogy a mai napig tartják a kapcsolatot, sokat beszélnek arról, kivel mi történik. Berci legutóbb azt nyilatkozta, hogy várja haza Timit, sőt, még az is felmerült, hogy kiutazik hozzá, de a jelenlegi helyzetben ezt nehéz megoldani.