Hatalmas adósságot örökölnek apjuktól Fekete Dávid gyermekei

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
öröklés Fekete Dávid gyerekek adósság letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, Fekete Dávidot közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják. Az autókereskedő ugyanis több embert megkárosított úgy, hogy eladta a gépjárművüket, de a pénzt sosem kapták meg. Letartóztatása után saját felesége is feljelentette, ugyanis a jelek szerint a férfi őt is félrevezette. Brutális adósságát egyéves ikerfiai örökölhetik meg majd az énekestől.

Rengeteg embert megkárosított az elmúlt években Fekete Dávid, aminek a következményeit egyéves ikerfiai fogják megszenvedni.

"Ha nem tudja behajtani a hatóság az adósságot, az örökösökre száll, amit csak akkor nem kell kifizetniük, ha visszautasítják az egész örökséget"

- nyilatkozta a Blikknek dr. Nagy Péter jogász.

Fekete Dávid gyermekeit is nehéz helyzetbe kerülhetnek édesapjuk miatt Forrás: Fekete Dávid / Instagram

A kártérítést az énekes fizetéséből is vonhatják szabadulása után, ez azonban a gyerektartással együtt csak a fizetése ötven százaléka lehet. Így kis léptékkel lenne törleszthető a százmilliós összeg.

"A gyerektartást még a börtönben járó illetményből is vonhatják, de a szabadulás után mindenképpen megteszik, ha az illető nem fizeti magától. Ez általában egy gyerek esetén 33 százalék szokott lenni, de nem lehet több a munkabér ötven százalékánál" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.