Ahogy mi is beszámoltunk róla, Fekete Dávidot közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják. Az autókereskedő ugyanis több embert megkárosított úgy, hogy eladta a gépjárművüket, de a pénzt sosem kapták meg. Letartóztatása után saját felesége is feljelentette, ugyanis a jelek szerint a férfi őt is félrevezette. Brutális adósságát egyéves ikerfiai örökölhetik meg majd az énekestől.

Rengeteg embert megkárosított az elmúlt években Fekete Dávid, aminek a következményeit egyéves ikerfiai fogják megszenvedni.

"Ha nem tudja behajtani a hatóság az adósságot, az örökösökre száll, amit csak akkor nem kell kifizetniük, ha visszautasítják az egész örökséget"- nyilatkozta a Blikknek dr. Nagy Péter jogász.

Fekete Dávid gyermekeit is nehéz helyzetbe kerülhetnek édesapjuk miattForrás: Fekete Dávid / Instagram

A kártérítést az énekes fizetéséből is vonhatják szabadulása után, ez azonban a gyerektartással együtt csak a fizetése ötven százaléka lehet. Így kis léptékkel lenne törleszthető a százmilliós összeg.

"A gyerektartást még a börtönben járó illetményből is vonhatják, de a szabadulás után mindenképpen megteszik, ha az illető nem fizeti magától. Ez általában egy gyerek esetén 33 százalék szokott lenni, de nem lehet több a munkabér ötven százalékánál" - mondta.