Mindent megpróbál Dér Heni, hogy beindítsa a szülést: most épp ezt teszi

Forrás: Instagram, Dér Heni -
praktika szülés Dér Heni várakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és férje, Gergő hamarosan szülők lesznek, kisfiuk azonban annyira jól érzi magát az anyukája pocakjában, hogy esze ágában sincs kijönni onnan.

Rengeteg féle praktikát kipróbált már Dér Heni és férje, Gergő annak érdekében, hogy kicsalogassák kisfiúkat az édesanyja hasából, de úgy tűnik a kis Bendegúz nagyon jól érzi magát odabent.

Az énekesnő legutóbb még a negatív kommentek olvasásával is megpróbálkozott, hátha kellőképpen sikerült felhergelnie magát, de sajnos ez sem bizonyult hatásosnak.

"Tegnap direkt beleolvastam a kommentekbe, hátha beindul a szülés, de nem, semmi nem történt"

- mondta a kismama.

A követői közül többen ajánlottak meleg fürdőt, vannak, akik a csípős, fűszeres ételekben hisznek, de többen a frontokban bíznak leginkább.

Heni addig is próbálkozik tovább, lépcsőzik, mindent bevet, hogy ne kelljen gyógyszert bevennie, még fájdalomcsillapítót sem szeretne a szüléshez - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.