Pikáns titkot árult el Dér Heni: az énekesnő és férje szexszel próbálta beindítani a szülést

Forrás: Instagram, Dér Heni -
szex szülés család énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és férje, Gergő hamarosan szülők lesznek, kisfiuk azonban annyira jól érzi magát az anyukája pocakjában, hogy esze ágában sincs kijönni onnan.

Dér Heni hétvégén a budai várból jelentkezett be, és elmesélte követőinek, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy kisfia mielőbb kibújjon. Sokat lépcsőzött, sétált, sőt, azt sem titkolta követői előtt, hogy más trükköt is próbáltak Gergővel.

Ezért ma fellépcsőztünk a várba, hátha. Amennyire kis sunyi, szerintem jót fog ezután is a pocakban pihenni. Most tonikot iszom, és igen, már a többi is megvolt"

-írta Heni, aki egy kommentelőjének azt is elárulta, hogy a szexet is próbálták természetesen, de egyelőre semmi. A fotó alatt többen is azzal nyugtatják az énekesnőt, hogy a mai melegfront hatására Bendegúz biztosan elindul a nagyvilág felé. Nos, ez hamarosan kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.