Egy amerikai étterem hamburgere garantáltan beindítja a szülést: eddig 31 kismamánál működött

Forrás: Shutterstock -
étterem beindítás szülés hamburger Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt 2 évben 31 nőnél indult meg a szülés a hamburger elfogyasztása után, pedig a gyorskaja semmi extrát nem tartalmaz.

Egy amerikai étterem tulajdonosa azt álíltja, az egyik hamburgerük beindítja a szülést. Állítása helytálló lehet, ugyanis már 31 nő szült néhány órával azután, hogy náluk evett -adta hírül a Fox 9.

A minnesotai Excelsiorban található az a hamburgerező, ahol ezzel a nem mindennapi ajánlással árulják a burgert, aminek fantázianeve "Labour Inducer" azaz szabad fordításban "Szülés Provokátor".

A hambit még 2019-ben álmodták meg, és azóta összesen 31 nőnél indult be a szülés az azt követő 24 órán belül, hogy elfogyasztotta a szóban forgó burgert. Sokan célirányosan azért mennek a gyorsétterembe, mert szülni akarnak.

A szülés provokátor nevű burgerben marhapogácsa, karamelizált hagyma, mustár, cajun ízesítésű remulád mártás, és mézes sült bacon van, így tudományos szempontból érthetetlen, miért van ilyen hatással a terhes nőkre.

Nos, egy biztos, többek között Dér Heni is biztosan evett volna a burgerből, ami megindítja a szülést, hiszen az énekesnő minden trükköt bevetett annak érdekében, hogy kisfia elinduljon a nagy világ felé, végül mégis egy váratlan helyzetben döntött úgy, hogy megszületik.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.