Gelencsér Timi: „Nem szeretnék olyan lenni, aki nyolc macskával, egyedül öregszik meg”

Forrás: Gelencsér Tímea/Instagram -
párkapcsolat szerelem Gelencsér Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű sztárnak jelenleg nincs férfi az életében, hiszen sok időt tölt külföldön. De természetesen Gelencsér Timi is vágyik társara, és később majd családra.

Sokan találgatják, vajon várja-e valaki haza a gyönyörű Gelencsér Timit Dominikáról. Az Exatlon riportere a Life.hu-nak elárulta, jelenleg egyedülálló, hiszen a munkája mellett nehezen férne bele most neki egy párkapcsolat.

Sokan kérdik persze, van-e barátom, de nem stresszelek ezen, most inkább a karrieremet építem. Majd én is szeretnék gyereket, családot, ez természetes, de a mostani életszakaszomban még a munka a fontos. Persze lehet, hogy jön egy szerelem, és akkor újratervezek. Nem szeretnék olyan lenni, aki egy férfiért mindent eldob, de olyan sem, aki nyolc macskával, egyedül öregszik meg. Nehéz kérdés."

Gelencsér Tímea elárulta, nincs most férfi az életében. Forrás: Gelencsér Tímea/Instagram

Timinek eddig három évig tartott a leghosszabb kapcsolata. A csinos sztárnak ma már egészen konkrét elképzelése van arról, milyen férfit tudna maga mellett elképzelni.

„Rájöttem, hogy nálam nem működik az 'ellentétek vonzzák egymást' elv, nekem aktív, pörgős pár kell, aki szeret utazni, túrázni, akivel mélyebb témákat is meg tudunk beszélni. Fontos, hogy fel tudjak nézni rá.

„Magyarul álmodok, úgy is gondolkodom. Tényleg sokat utaztam, de mindig hazavisz a szívem, nem tudnék mindent feladni... Öt hónapra oké, mert az munka, de a családomat nem adnám fel, nem költöznék külföldre egy szerelem miatt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.