Szerelmes üzenetekkel bombázzák Soltész Rezsőt, így reagál rájuk!

Soltész Rezső rajongók szerelmes levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig rengeteg nő rajong Soltész Rezsőért, sokan szerelemes levelek formájában adják tudtára, hogyan éreznek. Ám az énekes mindig udvariasan visszautasítja őket.

Elárasztják szeretetükkel a rajongók Soltész Rezsőt, de az énekesnek gyakran kedveskednek ajándékokkal vagy éppen finom falatokkal. Kapott már lekvárt, paprikát, de még gombapörköltet is.

„A múltkor például az egyik rajongómmal beszélgettünk és említettem, hogy szeretem a gombapörköltet. Amikor legközelebb találkoztunk, be is állított egy kiló pörkölttel, ami hatalmas adag, gyorsan le is fagyasztottam. De kaptam óriás mackót is, mert tudják, hogy imádom a macikat, ezt Dömének neveztem el. Hoztak már nekem lekvárt, paprikát, mindenfélét. Jól esik, hogy gondoskodnak rólam" – mesélte az énekes a Blikknek.

Soltész Rezsőért még mindig rajonganak a nők. Forrás: Youtube

Ám Soltész Rezső gyakran kap a hölgyektől szerelmes leveleket is. Elárulta, nem szokott élni a lehetőséggel.

„Előfordul, hogy olyan üzenetet kapok, amiből érzem, hogy többet szeretne az illető, de ezt mindig nagyon udvariasan hárítom. A családom az első az életemben, a lányaim és az unokáim, értük élek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.