Kis híján szakított Deutsch Anita és Kinizsi Ottó: ez volt az oka

házasság Kinizsi Ottó feleség színész szerelem férj Deutsch Anita korkülönbség kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészházaspár 19 éve szeretett egymásba, és 17 éve mondták ki a boldogító igent. Kinizsi Ottó és felesége, Deutsch Anita házasságukról beszéltek a Life TV Ébredj velünk című műsorában.

A házaspár arról is mesélt, hogy volt egy pillanat, amikor majdnem szakítottak a kötözzük lévő nyolc év korkülönbség miatt.

A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a kapcsolatukról nyilatkozott Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Fél napig tartott, vagy egy napig. Volt egy pont, amikor az ember engedett a külső nyomásnak, a szülőknek, a világnak, mindenkinek, aki mindennél jobban tud mindent nálunk. És akkor azt mondtuk: jó, rendben van, biztos mi vagyunk a hülyék"

– idézte fel Ottó.

„Azt gondolom, ma már, ha a nő 8 évvel idősebb, az semmi. Akkor az még durva volt. Arról nem beszélve, hogy minket a karaktereink alapján azonosítottak, és az Ottó egy 17 éves kamaszfiút játszott 21 évesen" - tette hozzá Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.