Dagad a botrány: Diana hercegnő mellett ezt a világsztárt is átverte a BBC riportere

Martin Bashir interjú Michael Jackson manipuláció riporter Diana hercegnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég írtunk mi is arról, hogy tajtékzik a királyi család: kiderült ugyanis, hogy Martin Bashir megtévesztette Diana hercegnőt, amikor hamis állításokkal rávette a világszerte hatalmas feltűnést keltő, negyedszázaddal ezelőtt készült interjúra.

A napokban kiderült, hogy a BBC riportere nemcsak Diana hercegnőt tévesztette meg, hanem egy másik világsztárt: Michael Jackson-t is. Martin Bashir a "Living with Michael Jackson" című dokumentumfilm forgatásakor nyolc hónapot töltött együtt a világhírű énekessel, követte szinte minden lépését, közben pedig sikerült hozzá közel kerülnie. Ennek köszönhető, hogy a popszár egy idő után beismerte neki plasztikai műtéteit, valamint gyerekeit is bemutatta a riporternek - írja a Telegraph.

Michael Jackson, Leaving Neverland, Neverland elhagyása Forrás: HBO

Azt is bevallotta neki, hogy nem tiltotta gyerekeinek soha, hogy más felnőttel aludjanak egy ágyban, mivel neki is természetes volt mindig a családtagok és a barátai gyermekeivel együtt aludni. A dokumentumfilm bemutatása után Michael Jackson azt állította, hogy a riporter manipulálta a felvételeket, egyes fontos részek ugyanis nem kerültek be a nyilvánosságra hozott verzióba.

A popsztár több molesztálási ügybe is keveredett a dokumentumfilm után, bár Bashir mindig is állította, hogy Michael Jackson nem követett el bűncselekményt.

- nyilatkozta a popsztár menedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.