Palik László: "Hibázni lehet, de az igazi baj az, ha kétszer ugyanazt a hibát követed el"

TV2 -
Exatlon Hungary hibák Palik László példakép sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László életének elmúlt két és fél éve az Exatlonról szólt. Bár a műsorvezető a műsorral kel és fekszik, mégis nagyon hálás, hogy részese lehet a sport-realitynek.

Palik László szerint az az Exatlon igazi varázsa, hogy nem csupán egy tévéműsor, sokkal több annál. Miközben szórakoztat, ad valami nagyon fontos pluszt is.

- nyilatkozta a műsorvezető a Borsnak, aki szerint nagyon fontos, hogy jó példát mutassunk a felnövekvő generáció számára. Az ő gyerekeik például mindig azt látták, hogy a szüleik sportolnak, így ők is sportolnak mindennap.

Palik László TV2

Az Exatlon folyamán minden játékos arról számolt be, hogy sokat változott a műsor alatt. Palik László is igyekszik mindenből tanulni. Abból is, ha jól csinál valamit és abból is, ha hibázik. Mindenesetre a hibáit nem takargatja saját maga előtt és igyekszik kétszer ugyanazt a hibát nem elkövetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.