Sztriptízelés előtt kapott szívrohamot az erotikus táncos

Forrás: Shutterstock -
szívroham kihívás sztriptíz edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színpadra lépés előtt kapott szívrohamot egy 20 éves sztriptíztáncosnő, aki nemsokkal azelőtt vett részt egy internetes kihíváson. 

Az erotikus modellként dolgozó Briatney Portillo kipróbálta a dry scooping nevű TikTok-kihívást, ami abból áll, hogy szárazon kell elfogyasztani egy adag (egyébként folyadékban feloldandó) proteinport edzés előtt. A testépítők ugyanis azt gondolják, hogy a szer sokkal gyorsabban és hatékonyabban fejti ki a hatását. Emellett azonban rendkívül veszélyes is, amivel most már Briatney is tisztában van.

A fiatal lány már edzés közben is érezte, hogy nem igazán érzi jól magát, de úgy gondolta, csak feszült, ezért még keményebben rádolgozott a mellkasfájdalomra, ami egy időre abbamaradt, viszont ezután szédülni kezdett.

Úgy érezte, a zuhany segíteni fog, letusolt és elindult a munkahelyére, ahol sztriptíztáncosként dolgozott.

Az öltözőben azonban egyre rosszabbul lett, az egész bal oldala zsibbadni kezdett, a tünetekből pedig arra következtetett, hogy szívrohama van.

Kihívták a mentőket, akik az elején kételkedtek a fiatal lány kora miatt, de a vizsgálatok bebizonyították, hogy valóban szívrohama volt Britney-nak.

Később kiengedték a kórházból a lányt, aki megfogadta, soha többet nem fok kipróbálni semmilyen netes kihívást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.