Ábel Anita így reagál a gyűlölködő kommentekre

tv2 -
bántás színésznő műsorvezető vélemény Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita nem titkolja, hogy voltak napok, amikor őt is nagyon megviselték a negatív és bántó kommentek. Mára viszont büszkén vállalja, hogy egyáltalán nem tartja fontosnak azt, hogy mit gondolnak róla az emberek.

A 46 éves televíziós műsorvezető, bevallotta, hogy már egyáltalán nem tartja fontosnak azt, hogy hogyan ítélik meg őt az emberek. Ám azt sem titkolja, hogy korábban meglehetősen kellemetlen napokat okoztak neki a negatív, gyűlölködő kommentek.

Ábel Anita tv2

"Mi, emberek, szívesen ítélkezünk, skatulyázzuk be a másikat, és sokat foglalkozunk azzal, ki mit gondol rólunk. Én is ilyen voltam, fiatalabb koromban frusztrált, kinek mi a véleménye rólam, de ma már nem érint meg. Túl sok energiát és időt vesz el ugyanis. Beszélgettem már erről a lányommal is, akit arra nevelek, biztatok, hogy ne másoknak, hanem saját magának akarjon megfelelni. Ne ítélkezzen, inkább gondoljon arra, hogyan esne ez neki fordított helyzetben"

- mesélte Anita a Best magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.