Czippán Anett őszintén a válásáról: „Sok éjszakát átsírtam” - Videó

házasság válás videó Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető számára borzasztó nehéz volt meghozni a döntést, hogy elválik kisfia édesapjától. Ám Czippán Anett ma már újra boldog, és volt férjével is remek a viszonyuk.

Hatalmas szerelem volt Czippán Anett és egykori párja között, a férfi egy hónap ismeretség után jegyezte el a műsorvezetőt, és fél év után összeházasodtak.

„Őrületesen nagy szerelem volt, mint amilyet a filmekben látsz. Úgy éreztem magam, mint egy királylány. Két évvel később megérkezett a fiam, és akkor derült ki, hogy működik-e a csapatunk. Nem telt el sok idő, jöttek a viták, a súrlódások..." – mesélte Anett Köböl Anita #nofilter – Nők, filter nélkül című műsorában.

A sztár kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, mennyire nehéz volt meghoznia a döntést, és elválni a férjétől.

„Arra vágysz, hogy a gyermeked apa és anya mellett nőjön fel és görcsösen ragaszkodsz az eredeti elképzeléshez...

Rettenetes önmarcangoló időszak ez, sok éjszakát átsírtam, miközben azon gondolkoztam, hogy belekényszeríthetem-e a gyermekemet egy ilyen helyzetbe. Végül rájöttem, hogy ha az anya nem boldog, akkor a gyerek sem lesz az"

Anett és volt párja között ma már remek a viszony, és a legnagyobb egyetértésben nevelik közös fiúkat, Olivért.
„Mi utána is egységben maradtunk. Egy ideig közel laktunk egymáshoz, az volt a célunk, hogy Olivér ne sérüljön. Azt el kell mondanom, hogy a mai napig rettenetesen jó viszonyban vagyunk, úgy neveljük Olivért, mintha egy család lennénk, minden problémát megbeszélünk. Ennek az az oka, hogy nem élünk együtt, ezért nem megyünk egymás agyára..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.