A műsorvezető számára borzasztó nehéz volt meghozni a döntést, hogy elválik kisfia édesapjától. Ám Czippán Anett ma már újra boldog, és volt férjével is remek a viszonyuk.

Hatalmas szerelem volt Czippán Anett és egykori párja között, a férfi egy hónap ismeretség után jegyezte el a műsorvezetőt, és fél év után összeházasodtak.

„Őrületesen nagy szerelem volt, mint amilyet a filmekben látsz. Úgy éreztem magam, mint egy királylány. Két évvel később megérkezett a fiam, és akkor derült ki, hogy működik-e a csapatunk. Nem telt el sok idő, jöttek a viták, a súrlódások..." – mesélte Anett Köböl Anita #nofilter – Nők, filter nélkül című műsorában.

A sztár kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, mennyire nehéz volt meghoznia a döntést, és elválni a férjétől.

„Arra vágysz, hogy a gyermeked apa és anya mellett nőjön fel és görcsösen ragaszkodsz az eredeti elképzeléshez...

Rettenetes önmarcangoló időszak ez, sok éjszakát átsírtam, miközben azon gondolkoztam, hogy belekényszeríthetem-e a gyermekemet egy ilyen helyzetbe. Végül rájöttem, hogy ha az anya nem boldog, akkor a gyerek sem lesz az" - mesélte a műsorvezető.

Anett és volt párja között ma már remek a viszony, és a legnagyobb egyetértésben nevelik közös fiúkat, Olivért.
„Mi utána is egységben maradtunk. Egy ideig közel laktunk egymáshoz, az volt a célunk, hogy Olivér ne sérüljön. Azt el kell mondanom, hogy a mai napig rettenetesen jó viszonyban vagyunk, úgy neveljük Olivért, mintha egy család lennénk, minden problémát megbeszélünk. Ennek az az oka, hogy nem élünk együtt, ezért nem megyünk egymás agyára..."