Gáspár Evelin vallomása: ez áll a folytonos szelfizései mögött

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram -
fotó szelfi Gáspár Evelin közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike lánya elárulta, ő szereti mutogatni magát, ezért posztol sok képet a közösségi oldalaira, de nem rakja tele a fotóit filterekkel.

Gáspár Evelin úgy véli, megvannak az okai a közösségi médiára való posztolgatásnak ez szinte már népbetegség lett. Ő is rengeteg fotót oszt meg, nem tagadja, azért, mert szereti mutogatni magát.

Gáspár Evelin szeret magáról fotókat megosztani. Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

„Úgy gondolom, hogy a szelfizés mögött egy komoly pszichológiai háttér áll. Jelen esetben, az én részemről egyfajta magamutogatás, de én legalább ezt felvállalom. Nekem az Instagramom egy fontos tényező, én ebből profitálok. Egyrészt a követőimnek van bizonyos szelfikre igénye, másrészt az egy jó dolog, hogy fel mered magad vállalni. Én nem filterezem a képeimet, felvállalom az arcbőrömet, a szemöldökömet, bármi mást. Nekem ez egyfajta önkifejezés" – árulta el Evelin az egyik kereskedelmi csatorna műsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.