Tátva maradt a szánk: Debreczeni Zita gyönyörűbb, mint valaha - Fotó

Forrás: Instagram/zitadebreczeni -
esküvő Gianni Annoni ünnep család gyönyörű Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita tavaly augusztusban adott életet kisfiának, és bár sosem tagadta, hogy a szülés óta nem teljesen elégedett az alakjával, a minap posztolt fotó alapján nagyon úgy tűnik, hogy mostanra leszámolt a plusz kilókkal.

Debreczeni Zita mindig híres volt tökéletes, karcsú alakjáról. A lombik miatti hormonkezelés és a szülés azonban az ő testén is nyomot hagyott. A modellként is tevékenykedő fotós többször is megmutatta követőinek hurkáit, de azt sem tagadta, hogy amint lesz ideje, arra fog törekedni, hogy visszanyerje régi alakját.

Zita és Gianni a minap egy esküvőn jártak, és bár a szakácsként és műsorvezetőként tevékenykedő apuka is igen fess, képtelenek vagyunk levenni a szemünket Zitáról, aki gyönyörűbb, mint valaha. A fotó alatt sorakoznak a dicsérő szavak, többen is arra biztatják, ne fogyjon egy dekát sem, mert így tökéletes, és akadnak olyanok is, akik Jennifer Lopezhez hasonlítják.

A fotót IDE KATTINTVA tudod megnézni!

Forrás: Instagram/zitadebreczeni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.