Először mutatta meg kisfiát a nagysikerű magyar énekes - Videó

zene foci EB Gundel Takács Gábor Magyarország Ragány Misa foci Nagy Szilárd sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a foci Eb időszaka, így a kicsik és nagyok, az idősek és a fiatalok, a nők és férfiak mind egy emberként szurkolnak a magyar csapatnak! Természetesen a sztárok sem maradhatnak ki a kivetítők előtti izgulásból, ráadásul két magyar énekes az Eb új daláról is gondoskodott.

Mivel ma este 18:00 tól kezdődik a Magyarország - Portugália meccs ezért ez a szurkolói dal nem is lehetne aktuálisabb, mint ezekben a történelmi pillanatokban.

Nagy Szilárd és Ragány Misa rendhagyó videóklippel rukkolt elő. A Dal 2021 középdöntőjéig menetelő duót a közelgő Európa-bajnokság ihlette meg, amire elkészítették a Mindenki szurkol című nótát, lehetővé téve, hogy saját indulót énekelhessenek a drukkerek, amikor a magyar focisták játékba lendülnek a pályán. A slágergyanús dal videóklipjében ráadásul Gundel Takács Gábor is jelentős szerepet kapott.

„Szilárddal 2007-ben A Társulat című műsorban találkoztunk először. Azóta is tartottuk a kapcsolatot, így nem volt kérdés, hogy igent mondtam, amikor megkeresett azzal, hogy szerepeljek az új klipjükben. A Mindenki szurkol című dal klipje úgy indul, mintha egy közvetítés kezdete lenne, én konferálom fel őket az elején. Külön jól esett, hogy az én véleményemet is kikérték a munkafolyamat során. Remélem, a közönség is elégedett lesz az eredménnyel, főleg, hogy most mindenki futball-lázban ég"

– jelentette ki Gundel Takács Gábor.

Ragány Misa azt is elárulta, hogy miért éppen az Eb alkalmából készítettek új nótát.

„Mindketten rajongunk a fociért. Minden magyar meccsen igyekszünk ott lenni, és együtt szurkolunk a mieinknek. Már tavaly is biztosak voltunk benne, hogy az Eb alkalmából szeretnénk megajándékozni a szurkolókat egy dallal, de mivel akkor elmaradt, ez a projekt is félbeszakadt. Ám, amikor kiderült, hogy idén megrendezik újra elővettük, és ez a rockos szurkoló dal született. Azt a kulisszatitkot még elárulhatom, hogy a klipben látható szurkolós jelenet nem volt előre megírva. Betettük az Izland – Magyarország meccset és folyamatosan az utolsó három percet néztük, igaz, hogy már tudtuk, hogy mi lesz a vége, de újra átéltük az akkori izgalmakat. Mi tényleg így szurkolunk, ahogy az a videóban is látható. Azért is kedves számunkra ez az anyag, mert a rajongó statiszták mellett a legjobb barátaink is velünk tartottak a forgatáson."

Nagy Szilárd és Ragány Misa Forrás: Ragány Misa

A klipet pedig nem máshol, mint a legnagyobb focival foglalkozó felületen, a TrollFoci oldalon mutatták be elsőként. Az előadó páros mellett Szűcs Norbert zenei producer oroszlánrészt vállalt a dal és a videoklip elkészítésében. A szövegíró kiléte egyelőre titkos, de annyit elárulhattak az énekesek, hogy egy ismert személyről van szó.

A klip különlegessége, hogy több hazai sztár is home videót készített és együtt szurkolt a fiúkka - és ha ez még nem lenne elég, a klip végén Nagy Szilárd először mutatta meg a kisfiát, aki szuper cukin énekli apukája slágergyanús szurkolói dalát.

„Eddig még soha nem mutattam meg a nyilvánosság előtt a gyermekemet, de most úgy éreztem, hogy ez egy méltó alkalom arra, hogy ő is részt vegyen a produkcióban. Számomra ez egy nagyon fontos esemény, ezért úgy éreztem, hogy ő is abszolút méltó rá, hogy a hírességekkel, az utca emberével, idősekkel, fiatalokkal, és persze velünk együtt szurkoljon a magyar csapatnak. A dal címe „Mindenki szurkol" így nyeri el a teljes létjogosultságát, hiszen ebben a klipben tényleg mindenki egy emberként drukkol a csapatának."

Forrás: Nagy Szilárd

Szilárd már kisgyermek kora óta rajong a fociért, ő maga is éveken át rúgta a labdát, sőt édesapjával, szinte minden magyar meccsen ott voltak. Családjukban a futball szeretete apáról fiúra száll.

„Apukámnak nagy szerepe van abban, hogy ennyire szeretem a focit. Kisgyerekként is állandóan fociztam, és nem csak játszani szerettem, hanem szurkolni is. Édesapámmal 3 VB-n és 5 Eb-n vettünk részt. A 2016-os Eb nagyon nagy élmény volt, hiszen Franciaországban már a magyar csapatnak szurkolhattunk. Most viszont igazi történelmi pillanatokat élhetünk át, hiszen a mi csapatunk a mi országunkban, itt Budapesten játszik. Ez nem csak a játékosoknak, de a szurkolóknak is hatalmas élmény."

– tette hozzá Szilárd.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.