Gáspár Evelin meglepő vallomása: "Semmi normális dolog nincs az életemben"

Gáspár Evelin vallomás számvetés születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző idősebb lánya, Evelin kedden ünnepelte 27. születésnapját. Ez alkalomból számot vetett, és elárulta, milyen kihívásokkal kellett szembenéznie az elmúlt egy évben. 

Evelin hónapokig Dominikán forgatott, majd hazatérése után mindenkit megdöbbentett tökéletes alakjával. Az elmúlt egy évben a jóból és a rosszból egyaránt kijutott neki, hiszen botrányok és sikerek is voltak, de ennyi küzdelmes év után most végre jól érzi magát a bőrében, és elégedett a külsejével.

„Nagyon intenzív volt az eltelt egy év. Kezdődött a szakításom körül kialakult méltatlan botránnyal, amit éppen azért volt nehéz megélni, mert pont a magánéletem volt az, amit féltve őriztem a nyilvánosság előtt. Megaláztak a nőiességemben és az emberi mivoltomban, de túl vagyok rajta és sokat tanultam belőle" – kezdte Evelin a Ripostnak.

„Korábban is bizalmatlan voltam a férfiakkal, hiszen több rossz, sőt szinte csak rossz tapasztalataim voltak velük eddig is. Most pedig még inkább az lettem, de nem reményvesztett.

Hiszek abban, hogy egyszer összehoz a sorsom egy olyan férfival, aki megérdemli, hogy szeressem"

tette hozzá a fiatal lány, akinek az elmúlt hónapokban óriási kalandban volt része, ugyanis ő is szerepelni fog az egyik legnézettebb kereskedelmi csatorna túlélő showjában.

Gáspár Evelin/Instagram Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

"Maradjunk annyiban, hogy fantasztikus élmény volt, ráadásul sikerült lefogynom, vagyis most tökéletesen érzem magam a bőrömben.

Leszámítva a tényt, hogy semmi normális dolog nincs az életemben. Egyedül, vagyok, nincs párom és nincs normális munkám sem, de hiszem, hogy a Jóisten mindent időben meg fog adni"

–mondta Gáspár Evelin, aki a születésnapján a családjával ünnepelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.