Sydney van den Bosch öt évvel ezelőtt találkozott szerelmével, a sportoló Egerszegi Tamással, aki két évvel később el is vette feleségül. A házaspár a napokban ünnepelte a harmadik házassági évfordulójukat. 

A szépséges modell, Sydney van den Bosch három éve él házasságban focista férjével, Egerszegi Tamással, akivel már évek óta távkapcsolatban telnek a mindennapjaik. A férfit vidékre szólítja a futball, Sydney pedig a fővárosban dolgozik.

"Sokan nem értik, mi hogy tudunk így élni, de nekünk ez a természetes. Most egyébként éppen együtt élünk, én pedig ilyenkor átállok kiszolgáló üzemmódba, főzök, mosok, takarítok. Tamást ráadásul a foci Eb miatt el is vesztettük egy kicsit" - mesélte a szépség. 

Sydney van den Bosch három éve él boldog házasságban férjévelForrás: Instagram/Sydney Van Den Bosch

Egyre többen kérdezik már tőlük, hogy mikor tervezik bővíteni a családjukat.

"Persze, szeretnénk majd gyereket. Tamás korábban szeretett volna harminc éves korára apuka lenni, ez azonban már nem következik be, hiszen nemsokára lesz a szülinapja.Jelenleg azonban annyi egészségügyi nyavalyám van, hogy ez egyelőre nem téma. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a családtól nem kapjuk meg akár naponta a kérdést" - árulta el a fiatal feleség a Blikknek.