Házasságáról vallott a magyar modell és focista férje: "Sokan nem értik, hogy tudunk így élni”

Forrás: Instagram/Sydney Van Den Bosch -
házasság Egerszegi Tamás Sydney van den Bosch évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sydney van den Bosch öt évvel ezelőtt találkozott szerelmével, a sportoló Egerszegi Tamással, aki két évvel később el is vette feleségül. A házaspár a napokban ünnepelte a harmadik házassági évfordulójukat. 

A szépséges modell, Sydney van den Bosch három éve él házasságban focista férjével, Egerszegi Tamással, akivel már évek óta távkapcsolatban telnek a mindennapjaik. A férfit vidékre szólítja a futball, Sydney pedig a fővárosban dolgozik.

"Sokan nem értik, mi hogy tudunk így élni, de nekünk ez a természetes. Most egyébként éppen együtt élünk, én pedig ilyenkor átállok kiszolgáló üzemmódba, főzök, mosok, takarítok. Tamást ráadásul a foci Eb miatt el is vesztettük egy kicsit"

- mesélte a szépség.

Sydney van den Bosch három éve él boldog házasságban férjével Forrás: Instagram/Sydney Van Den Bosch

Egyre többen kérdezik már tőlük, hogy mikor tervezik bővíteni a családjukat.

"Persze, szeretnénk majd gyereket. Tamás korábban szeretett volna harminc éves korára apuka lenni, ez azonban már nem következik be, hiszen nemsokára lesz a szülinapja.

Jelenleg azonban annyi egészségügyi nyavalyám van, hogy ez egyelőre nem téma. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a családtól nem kapjuk meg akár naponta a kérdést" - árulta el a fiatal feleség a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.