Súlyos sérüléssel küzd az Exatlon sztárja: "Sejtettem, hogy nagy a baj"

Kocsis Lili Exatlon sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Lilkó az Exatlon harmadik szériájában szerepelt és a Bajnok csapatot erősítette. 

Kocsis Lilkó sokáig eljutott a versenyben, pedig előfordult, hogy félelmében el is sírta magát. Kitartott, ám a végén sajnos sérülése miatt feladta a küzdelmet, az orvosok ugyanis nem engedték tovább versenyezni. Nemrégiben egy Instagra- posztban informálta rajongóit a sérülése aktuális állapotáról.

Lilkó a balesete utáni baljóslatú jeleket tapasztalva gondolta, hogy ez a sérülés komoly. Sajnos félelmei nem voltak alaptalanok, ugyanis három helyen eltört az egyik kézközépcsontja - írja a Ripost.

"Amikor lesérültem, sejtettem, hogy nagy a baj! Recsegett-ropogott a tenyeremnél a csontom futam közben" - írta.

Instagram-posztjában arra is kitér, hogy boldog, amiért részt vehetett az Exatlonban. „A mai napig hálás vagyok minden egyes napért, amit a csapatommal tölthettem. Csodálatos embereket ismerhettem meg, és emellett rengeteget tanultam önmagamról. Kívánom mindenkinek, azt, hogy bármi történjen, menjen tovább előre!" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.