Omar Thaher csaknem 200 kilót nyomott 19 évesen, szűz volt és komoly önértékelési problémákkal küzdött. Egyik napról a másikra eldöntötte, hogy ez így nem mehet tovább.

A kanadai Torontóban élő Omar Thaher online fogyókúrás edző és zenész már hatéves korában túlsúlyos volt. Az étel nyújtotta a biztonságot Omar számára, ez azonban oda vezetett, hogy 19 éves korára kb 200 kilót nyomott és 5XL-es inget viselt. Osztálytársai csúfolták, a lányok rá se néztek, még mindig szűz volt, családja pedig aggódott az egészsége miatt - írja a Northfoto.

Omar 19 évesen kb 200 kilót nyomottForrás: mediadrumworld.com/@omarthaherfi/mediadrumworld.com/@omarthaherfit/Mediadrumworld.Com/@Omarthaherfi

Az alacsony önértékeléssel küzdő Omar 2018 áprilisában úgy döntött, hogy teljes életmódváltásra van szüksége: magas fehérjetartalmú, magas rosttartalmú ételeket kezdett el fogyasztani és súlyzós edzésbe kezdett. Alig 18 hónap alatt Omar kb 77 kilót fogyott, jelenleg 123 kg a súlya és XL-es méretet visel.

Omar 22 évesenForrás: mediadrumworld.com/@omarthaherfi/mediadrumworld.com/@omarthaherfit/Mediadrumworld.Com/@Omarthaherfi

A most 22 éves srácnak most már van önbizalma és a randizásba is bevetette magát. Egy problémája van: a rendkívüli súlycsökkenés miatt valószínűleg plasztikai műtétre lesz szüksége, hogy eltávolítsák róla a felesleges bőrt.  

Magyarországon is történnek hasonló bámulatos fogyások. Rácz Gézának, akit Schobert Norbi mentorál, egy év alatt sikerült lefogynia 100 kilót.