Depressziós pánikbeteg lett Kovi: többször is kettétört a karrierje

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
depresszió szex pornófilm Csernus Imre pánikbetegség Kovi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Csernus Maflás című műsorában volt vendég Kovács István, Kovi. Az egykori pornóproducer elmondta, hogyan élte meg, amikor az internetes pornó kiszorította a - többek között - általa készített felnőttfilmeket. 

Csernus kérdéseire válaszolva elmondta, egy baleset miatt - addig fotós volt - lett pornófilm-készítő, hosszú sikeres évtizedek után azonban az internet napi szintű használata után 2013 környékétől a biznisz már nem ment, szinte egyik napról a másikra depressziós munkanélküli lett.

"Miközben nézem a filmet, arra gondolok, hogy jó lenne, ha én lennék a szereplő srác helyében"

A pornópápa Kovi néhány éve exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. "A filmjeim mindig is a mainstream réteget elégítették ki, sőt többször mondták, például külföldön is, hogy elindul a film, és még nincs is kiírva a nevem, de máris tudják, hogy én csináltam. Van egy sajátos stílusom: szép csajok szexi fehérneműkben, jó testű srácok, erotikus megközelítés, szép fényképezés, szép világítás, szép smink. Miközben nézem a filmet, arra gondolok, hogy jó lenne, ha én lennék a szereplő srác helyében. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a pattanásos fenekű, zsíros hajú, betöredezett körmű lány hogyan szexel a partnerével" - mondta el akkoriban. Az egész beszélgetést ITT olvashatod el.



Hozzátette, a barátai, vagy akiket azoknak vélt addig elfordultak tőle, a felesége tartotta benne a lelket. Olyannyira padlóra került, hogy pánikbetegsége miatt szakemberhez is fordult.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Kovi azóta új vizekre evezett és már nagyon jól érzi magát a bőrében. Azt azonban leszögezte, attól, amit átélt, bárki padlót fogna.

Nem tagadta, azóta is hívják filmet készíteni, amit nem vállal, ugyanis számos szakmai díj után nem ad lejjebb a minőségből.

Már teljesen más életet él

"A mostani életem teljesen más, életmódot váltottam, lefogytam 97 kilót, és azzal foglalkozom, hogy a hozzám hasonló, túlsúlyos embereknek segítek lefogyni. Amolyan életmód tanácsadó lettem, de ezt a szót nem szeretem használni, hiszen ehhez nyilván végzettség kellene, én pedig csak a saját példámból kiindulva tudom segíteni a sorstársaimat. Nekem valahogy sokkal jobban megnyílnak az emberek és jó érzés azzal szembesülni, hogy megbíznak bennem, én pedig reményt adhatok - nyilatkozta korábban Kovi, aki 207 kilósan döntött úgy, ideje változtatnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.