Dr. Csernus Maflás című műsorában volt vendég Kovács István, Kovi. Az egykori pornóproducer elmondta, hogyan élte meg, amikor az internetes pornó kiszorította a - többek között - általa készített felnőttfilmeket. 

Csernus kérdéseire válaszolva elmondta, egy baleset miatt - addig fotós volt - lett pornófilm-készítő, hosszú sikeres évtizedek után azonban az internet napi szintű használata után 2013 környékétől a biznisz már nem ment, szinte egyik napról a másikra depressziós munkanélküli lett.

"Miközben nézem a filmet, arra gondolok, hogy jó lenne, ha én lennék a szereplő srác helyében"
A pornópápa Kovi néhány éve exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. "A filmjeim mindig is a mainstream réteget elégítették ki, sőt többször mondták, például külföldön is, hogy elindul a film, és még nincs is kiírva a nevem, de máris tudják, hogy én csináltam. Van egy sajátos stílusom: szép csajok szexi fehérneműkben, jó testű srácok, erotikus megközelítés, szép fényképezés, szép világítás, szép smink. Miközben nézem a filmet, arra gondolok, hogy jó lenne, ha én lennék a szereplő srác helyében. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a pattanásos fenekű, zsíros hajú, betöredezett körmű lány hogyan szexel a partnerével" - mondta el akkoriban. Az egész beszélgetést ITT olvashatod el.Hozzátette, a barátai, vagy akiket azoknak vélt addig elfordultak tőle, a felesége tartotta benne a lelket. Olyannyira padlóra került, hogy pánikbetegsége miatt szakemberhez is fordult.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Kovi azóta új vizekre evezett és már nagyon jól érzi magát a bőrében. Azt azonban leszögezte, attól, amit átélt, bárki padlót fogna. 

Nem tagadta, azóta is hívják filmet készíteni, amit nem vállal, ugyanis számos szakmai díj után nem ad lejjebb a minőségből. 

Már teljesen más életet él
"A mostani életem teljesen más, életmódot váltottam, lefogytam 97 kilót, és azzal foglalkozom, hogy a hozzám hasonló, túlsúlyos embereknek segítek lefogyni. Amolyan életmód tanácsadó lettem, de ezt a szót nem szeretem használni, hiszen ehhez nyilván végzettség kellene, én pedig csak a saját példámból kiindulva tudom segíteni a sorstársaimat. Nekem valahogy sokkal jobban megnyílnak az emberek és jó érzés azzal szembesülni, hogy megbíznak bennem, én pedig reményt adhatok - nyilatkozta korábban Kovi, aki 207 kilósan döntött úgy, ideje változtatnia.