Körtvélyessy Zsolt számára pokoljárás volt az elmúlt időszak: "Szomorú, hogy otthon nem vár senki"

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
színpad gyász színész Körtvélyessy Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körtvélyessy Zsolt embert próbáló időszakon van túl. Nem elég, hogy elveszítette szeretett feleségét, testvére is távozott az élők sorából. 

Körtvélyessy Zsoltot sok veszteség érte az elmúlt időszakban, viszont legalább visszatérhetett a színpadra a világjárvány után, ami ad némi megnyugvást a számára. Már nagyon várta, hisz már ötven éve játszik, ez a hivatása, ráadásul az őt ért fájdalmakat, gyászt be tudja építeni a szerepeibe.

- nyilatkozta a színész a Borsnak, akinek jót tesz a lelkének, hogy a kollégák gyakran megkérdezik, hogy érzi magát, ő pedig felidézhet feleségéről és öccséről egy-egy szép emléket.

Körtvélyessy Zsolt Forrás: MTI/Ujvári Sándor

A nap legnehezebb része, amikor a fellépések és próbák uták haza kell mennie és egy üres lakás várja.

- mondta Körtvélyessy Zsolt, aki most leginkább lányából és unokájából merít erőt. Szerencsére jó a kapcsolatuk, de a színész nem szívesen kér segítséget, nem akar soha a lánya terhére lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.