„Gyakorlatilag ők tartanak életben” - Körtvélyessy Zsolt lányából és unokájából merít erőt

Forrás: TV2 -
testvér gyász Körtvélyessy Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész felesége után most öccsét veszítette el, és egy kollégájától is el kellett búcsúznia a koronavírus miatt. Körtvélyessy Zsoltban lánya és unokája tartja a lelket.

Veszteségek sorozata érte Körtvélyessy Zsoltot, aki februárban szeretett feleségét temette el, most pedig öccsét veszítette el a koronavírus miatt.

„Sajnos a sógornőm is elkapta a koronavírust, így a temetést csak a felépülése után tudta elintézni. Most már megvan az időpont, május 10-én veszünk végső búcsút az öcsémtől Csabától itt, a fővárosban, ahol élt. Mindössze hárman fogjuk körülállni a sírt, a sógornőm, a lányuk és jómagam. Felvidéki származású vagyok, a rokonok egy része ott él, sokan sajnos már nincsenek közöttünk, nem sokan maradtunk. Új-Zélandon, Ausztráliában is vannak családtagjaim, szétszéledtünk a nagyvilágban. Az öcsém felesége is úgy szeretne elköszönni Csabától, ahogy én édes Juditkámtól. Rövid időn belül ez már a sokadik temetés, mert a napokban Kecskeméten, a 46 éves karmester kollégámtól vettünk végső búcsút" – mesélte e Borsnak a színész.

Körtvélyessy Zsolt feleségét és öccsét is elveszítette. Forrás: TV2

Körtvélyessy Zsolt nagyon nehezen birkózik meg ennyi veszteséggel, ám szerencsére nincs egyedül. Lánya és unokája hatalmas támaszt nyújt most neki.

A színész elárulta, nehéz számára, hogy abban a lakásban él, amit még feleségével együtt rendeztek be, hiszen ott minden rá emlékezteti. Körtvélyessy Zsolt igyekszik elterelni a figyelmét, már készül az előadóestjére, és nagyon bízik benne, hogy hamarosan nyitnak a színházak, a munka ugyanis biztosan jót tesz neki majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.