Dukai Regina elárulta, mivel keresi a kenyerét

Forrás: Dukai Regina -
Dukai Regina foglalkozás munka kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina a Balatonról jelenkezett be, szalmakalapos, vitorlázós képet posztolt. A kommentelők nem győzték dicsérni a csinos műsorvezető szépségét, ám volt egy hozzászólás, amire Regina hosszan és alaposan válaszolt.

Egy férfi a nyaralós fotó alatt feltette a kérdést Reginának, hogy miből él egy ilyen felettébb csinos hölgy.

Regina megköszönte a kérdést, és minden kíváncsiságot kielégítően válaszolt is:
"Köszönöm a kérdésed! 10 éve a Digi szolgáltató bejelentett alkalmazottja vagyok, náluk pedig a MusicChannel műsorvezetője pont 10 éve vagyis most már 11. (Öregszem ) . Emellett 2014 óta saját vállalkozásom van, ami egy ruhákkal és sok-sok más termékkel foglalkozó webshop. Ezen felül pedig különböző cégeknek végzek marketing tevékenységet. (...) Hosszú èvekig énekes fellépéseim és szerepléseim is voltak, de azokat már nem igazán vállalom. Sokat tehet erről a lámpalázam és az előbb felsorolt munkáim, amik nagyobb figyelmet igényeltek tőlem az elmúlt időszakban. Remélem tudtam kellő választ adni a kérdésedre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.