időjárás-előrejelzés videó Barta Sylvia bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó időjárás-előjelzéssel jelentkezett be a TV2 Mokka című műsorában a szexi időjós. Barta Sylvia egy úszógumiban lebegett a Balaton vizén, miközben a eheti időjárásról mesélt. 

Barta Sylvi betöltötte az 51. életévét, de eszméletlen jó formában van. Ma reggel egyenesen a csopaki strandról, a Balaton vizéből jelentkezett be egy szexi, méregzöld bikiniben. Az látszik, hogy az időjós kihasználta a jó időt, csokibarna bőrén csak úgy csillogott a vagány kétrészes fürdőruha.

Barta Sylvi a 26 fokos vízben arról beszélt, hogy múlt héten több melegrekord is megdőlt és továbbra is forró levegő érkezik az országba. Holnap tetőzik a hőség, de szerdától szép lassan szivárog be a hűvösebb levegő, mely véget vet majd a kánikulának. Aggódni nem kell, továbbra is klassz nyári időjárás lesz, kellemes 28-30 fokkal.

A részletes heti időjárás-előjelzést itt tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.