Így néz ki ma a Baywatch egykori bombázója: rá sem lehet ismerni Erika Eleniakra - Fotó

fotó Baywatch Erika Eleniak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baywatch elképesztő népszerűségét a nagyvonalúan felvágott fürdőruháknak köszönheti, a benne szereplő színésznők azóta is szexszimbólumnak számítanak, habár egyikük-másikuk fölött már eljárt az idő. Íme, így néz ki ma Erika Eleniak.

A Baywatch című sorozatra máig sokan nagy örömmel gondolnak vissza, hiszen szó szerint gyönyörködtette a szemet szinte minden képkockája. A benne szereplő nők szexi, alaposan felvágott bikiniben szaladgáltak, a férfiak pedig apró fürdőnadrágban mutogatták tökéletesen kidoglozott és lebarnult testüket. Nem véletlen, hogy minden szereplője szexszimbólumnak számított, és sokan azok is maradtak. Pamela Anderson azóta is gyönyörű, de akadtak olyanok, akik nem tartották olyan fontosnak, hogy konzerválják az akkori kinézetüket.

Erika Eleniak a Baywatch című sorozatban

Erika Eleniak péládul jól láthatóan nem foglalkozott annyit fiatalsága megőrzésével, azok biztosan fel sem ismernék, akiknek fejében még a piros fürdőruhás nő képe jelenik meg a neve hallatán.

Nem ő az egyetlen a sorozat szereplői közül, aki nem tartotta akkori formáját: Yasmine Bleeth nagyon meghízott.

Felismered őket? Így festenek ma a Baywatch egykori szexi sztárjai

Az egyik legmenőbb sorozat volt a '90-es években a Baywatch, a szereplőket az egész világ imádta. Nem is csoda, hiszen bomba testű kebelcsodák rohangáltak az ikonikus piros bikiniben, illetve kockás hasú sármőrök őrizték a vizeket. Kattints ide, és nézd meg, hogyan festenek 30 évvel később az akkor legszexibbnek számító sztárok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.