Ez a párbeszéd zajlott le Harry és Vilmos herceg között a Diana-szobor leleplezése előtt

párbeszéd szájról olvasás Diana szobor Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg szerette volna, ha minden tökéletesen zajlik és erre öccse figyelmét is felhívta, mielőtt leleplezték volna a szobrot, melyet néhai édesanyjuk, Diana 60. születésnapjának tiszteletére állítottak a Kensington-palota kertjében.

Cambridge és Sussex hercege július 1-én leplezték le az édesanyjuk tiszteletére állított szobrot, mely azt ábrázolja, hogy Diana tevékenysége mennyire általános és jelentős hatást gyakorolt a különböző nemzedékek életére. A szobor megalkotása négy évbe tellett Ian Rank-Broadley szobrászművésznek.

A testvérek egymás mellett, egymástól kb. két méterre álltak a szobor leleplezése előtt, amikor egy rövid párbeszéd zajlott le közöttük. A személyzet egyik tagja gyors utasítást adott a hercegeknek a szobor leplezéséről:

- tolmácsolt Jeremy Freeman szájról olvasó, melyre Harry Vilmoshoz fordult és azt mondta, hogy "Rendben leszünk."

Vilmos és Harry a szobor leleplezésének pillantában Forrás: AFP/Dominic Lipinski

Vilmos herceg azonban ennyivel nem elégedett meg, balra és jobbra nézett, felmérve a teret, és figyelmeztette Harryt:

Végül nem csúszott hiba a gépezetbe, a szobor lelepzése megrendítő pillanat volt. Judi James, testbeszéd szakértő szerint Harry a szobor leleplezése után Vilmosra nézett, ami arra utal, hogy bármi is történt eddig a testvérpár között, van remény a békülésre - írja a Daily Star.

Nemrég került napvilágra, hogy Diana hercegné annak idején megígértette fiaival, hogy mindig egymás legjobb barátai lesznek és nem engedik, hogy bármi is közéjük álljon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.