Kiderült, mit kért Diana hercegnő halála előtt imádott fiaitól. A történtek fényében kissé olyan, mintha érezte volna, óriási baj fog történni.

Harry és Vilmos még csak 13, illetve 15 évesek voltak, amikor édesanyjuk elhunyt. Bár a tragédia sok-sok évvel ezelőtt történt, a mai napig rengeteg hír szól Dianaról, és sokan még mindig azt találgatják, hogy történhetett a baleset.

A hercegné egykori legjobb barátnője Simone Simmons most elárulta, mit kért Diana a fiaitól.

„Emlékszem, azt mondta nekik: 'Meg kell ígérnetek nekem, hogy mindig egymás legjobb barátai lesztek. És soha nem engeditek, hogy bárki is közétek álljon!'" – írja a a Entertainment Daily cikke alapján a Bors.

Ezután a fiúk megígérték, hogy így lesz, majd anyjuk nyakába borultak. Amikor Diana elhunyt, Vilmos és Harry imádták egymást, így kissé olyan, mintha Diana érezte volna, hogy történni fog vele valami, és a fiúk idővel eltávolodnak majd egymástól.

Ismeretes, hogy Meghan és Harry finoman szólva maguk ellen fordították a családot,és nagyon úgy fest, hogy kislányuk érkezése sem elég ahhoz, hogy a család megbocsássa kihágásaikat. Július elsején, Diana születésének 60. évfordulóján avatják fel a hercegnő szobrát, ahol Vilmosnak és Harrynek mindenképp találkoznia kell egymással.

Forrás: AFP/Johnny Eggitt