Így szerez örömöt édesanyjának Weisz Fanni

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
Weisz Fanni család utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy attól jó ideig hangos volt a bulvársajtó, Weisz Fanni megszakította a kapcsolatot édesanyjával. Azt álltották, a modell volt férje volt a ludas az edtávolodásban. Fanni azóta új kapcsolatban él, és édesanyjával is kibékültek. Most arról mesélt, milyen meglepetést tervez neki a nyárra. 

"Tavaly a koronavírus miatt sem volt célszerű utazni, de idén talán könnyebben megtehetjük. Én már annak is örülök, hogy anya itt van nekem, de szeretném elvinni egy olyan helyre, ahol teljesen kikapcsolódhatunk. Még nem tudjuk biztosan, hogy hová, de a belföldi nyaralás mellett egy külföldi utazás is szóba jöhet. Igazi csajos nyaralás lesz, ami csak a kényeztetésről és rólunk szól majd. A lényeg, hogy együtt legyünk!" – mesélte Fanni.

Forrás: Facebook/Weisz Fanni

„Nagyon boldognak érzem magam! Van egy új kapcsolatom, kibékültem a családommal. Megnyugtat, hogy végre szeretet és nyugalom vesz körül és bármit, bármikor megoszthatok a szeretteimmel. Nem tagadom, néhány kiló is feljött rám, de ez is csak a nyugalom jele,soha nem leszek duci" – nyiltozta a Borsnak a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.